Alle woningmarktinfo Zuna in gemeente Wierden

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Zuna

Een eerste blik op Zuna

Zuna is een plaats in de gemeente Wierden. Deze plaats telt volgens het CBS 26.120 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Zuna. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 782.743 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 782.743
Percentage gezinnen met kinderen 46%

Verkoopduur woningen in Zuna

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Zuna is 85 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Zuna kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Zuna

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zuna. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Zuna.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Zuna. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Zuna. Een eengezinswoning in Zuna komt het meest (50%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 30% het meest voor.

Gezinssamenstelling Zuna

In Zuna wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Zuna

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Zuna (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Zuna
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Zuna

Wil je een huis kopen in Zuna? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Zuna . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Zuna alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Zuna.

Zoek je huurwoning in Zuna? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Zuna.

Huizenprijzen in Zuna

Starterswoningen in Zuna zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Zuna zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Zuna zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Zuna? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Zuna

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Zuna is 5.039 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.225 euro).

Leeftijden Zuna

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Zuna vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Zuna

Zuna bestaat uit 7 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen