Waspik in de gemeente Waalwijk

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Waspik

Een eerste blik op Waspik

Waspik is een plaats in de gemeente Waalwijk. Deze plaats telt volgens het CBS 47.725 inwoners. Momenteel staan er 17 woningen te koop en zijn er recent 40 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Waspik. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 398.553 euro. Dit is gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 17
Woningen recent verkocht 40
Gemiddelde vraagprijs € 398.553
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Waspik

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Waspik is 54 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Waspik kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Waspik

Er zijn recent 40 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Waspik. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Waspik.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Waspik. Een eengezinswoning in Waspik komt het meest (81%) voor. Daarna komt een villa met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Waspik

In Waspik wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Waspik

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Waspik (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Waspik
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Waspik

Wil je een huis kopen in Waspik? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Waspik . Er staan momenteel 17 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Waspik alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Waspik.

Zoek je huurwoning in Waspik? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Waspik.

Huizenprijzen in Waspik

Starterswoningen in Waspik zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Waspik zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Waspik zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Waspik? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Waspik

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Waspik is 2.503 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.328 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Waspik is lager vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Waspik

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Waspik vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Waspik

Waspik bestaat uit 3 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen