logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Vrouwenakker

Begrijp de huizenprijzen in Vrouwenakker met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Vrouwenakker

Vrouwenakker is een plaats in de gemeente Nieuwkoop. Deze plaats telt volgens het CBS 29.463 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Vrouwenakker. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 470.805 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 470.805
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Vrouwenakker

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Vrouwenakker is 53 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Vrouwenakker kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Vrouwenakker

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Vrouwenakker. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Vrouwenakker.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Vrouwenakker. Een eengezinswoning in Vrouwenakker komt het meest (86%) voor. Daarna komt een bungalow met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Vrouwenakker

In Vrouwenakker wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Vrouwenakker

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Vrouwenakker (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Vrouwenakker

Starterswoningen in Vrouwenakker zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Vrouwenakker zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Vrouwenakker zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Vrouwenakker? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Vrouwenakker

Wil je een huis kopen in Vrouwenakker? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Vrouwenakker . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Vrouwenakker alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Vrouwenakker.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Vrouwenakker.

Bekijk alle koopwoningen in Vrouwenakker. Zoek je huurwoning in Vrouwenakker? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Vrouwenakker

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Vrouwenakker is 5.324 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.530 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Vrouwenakker

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Vrouwenakker vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Vrouwenakker

Vrouwenakker bestaat uit 4 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.