Twisk in de gemeente Medemblik

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Twisk

Een eerste blik op Twisk

Twisk is een plaats in de gemeente Medemblik. Deze plaats telt volgens het CBS 44.455 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Twisk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 592.428 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 592.428
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Twisk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Twisk is 55 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Twisk kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Twisk

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Twisk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Twisk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Twisk. Een eengezinswoning in Twisk komt het meest (66%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 17% het meest voor.

Gezinssamenstelling Twisk

In Twisk wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Twisk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Twisk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Twisk
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Twisk

Wil je een huis kopen in Twisk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Twisk . Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Twisk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Twisk.

Zoek je huurwoning in Twisk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Twisk.

Huizenprijzen in Twisk

Starterswoningen in Twisk zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Twisk zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Twisk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Twisk? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Twisk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Twisk is 3.192 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.012 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Twisk is redelijk gelijk vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Twisk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Twisk vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Twisk

Twisk bestaat uit 13 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen