De Huizenmarkt in Ter Aard (november 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Ter Aard

Woningmarkt Ter Aard

Ter Aard is een plaats in de gemeente Assen. Deze plaats telt volgens het CBS 71.165 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ter Aard. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 498.107 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 498.107
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Ter Aard

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Ter Aard is 18 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Ter Aard moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Ter Aard.

Woningen recent verkocht in Ter Aard

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ter Aard. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Ter Aard.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Ter Aard. Een woonboerderij in Ter Aard komt het meest (50%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 50% het meest voor.

Gezinssamenstelling Ter Aard

In Ter Aard wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Ter Aard

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Ter Aard (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Ter Aard
Binnenring: Nederland

Ter Aard waar ligt dat?

Woningen te koop Ter Aard

Wil je een huis kopen in Ter Aard? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Ter Aard . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Ter Aard alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Ter Aard.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Ter Aard.

Bekijk hier alle koopwoningen in Ter Aard. Zoek je huurwoning in Ter Aard? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Ter Aard

Starterswoningen in Ter Aard zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Ter Aard zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Ter Aard zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Ter Aard? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Ter Aard

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Ter Aard is 1.933 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.064 euro).

Leeftijden Ter Aard

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Ter Aard vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Ter Aard

Ter Aard bestaat uit 11 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.