De Huizenmarkt in Stroobos (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Stroobos

Woningmarkt Stroobos

Stroobos is een plaats in de gemeente Achtkarspelen. Deze plaats telt volgens het CBS 32.610 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Stroobos. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 436.111 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 436.111
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Stroobos

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Stroobos is 31 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Stroobos moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Stroobos.

Woningen recent verkocht in Stroobos

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Stroobos. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Stroobos.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Stroobos. Een eengezinswoning in Stroobos komt het meest (88%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Stroobos

In Stroobos wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Stroobos

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Stroobos (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Stroobos
Binnenring: Nederland

Stroobos waar ligt dat?

Woningen te koop Stroobos

Wil je een huis kopen in Stroobos? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Stroobos . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Stroobos alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Stroobos.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Stroobos.

Bekijk hier alle koopwoningen in Stroobos. Zoek je huurwoning in Stroobos? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Stroobos

Starterswoningen in Stroobos zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Stroobos zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Stroobos zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Stroobos? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Stroobos

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Stroobos is 4.496 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.924 euro).

Leeftijden Stroobos

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Stroobos vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Stroobos

Stroobos bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.