Huizenprijzen en de huizenmarkt in Sprang-Capelle

Begrijp de huizenprijzen in Sprang-Capelle met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Sprang-Capelle

Sprang-Capelle is een plaats in de gemeente Waalwijk. Deze plaats telt volgens het CBS 47.725 inwoners. Momenteel staan er 27 woningen te koop en zijn er recent 46 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sprang-Capelle. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 525.650 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 27
Woningen recent verkocht 46
Gemiddelde vraagprijs € 525.650
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Sprang-Capelle

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Sprang-Capelle is 36 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Sprang-Capelle kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Sprang-Capelle

Er zijn recent 46 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sprang-Capelle. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Sprang-Capelle.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Sprang-Capelle. Een eengezinswoning in Sprang-Capelle komt het meest (77%) voor. Daarna komt een galerijflat met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Sprang-Capelle

In Sprang-Capelle wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Sprang-Capelle

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Sprang-Capelle (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Sprang-Capelle

Starterswoningen in Sprang-Capelle zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Sprang-Capelle zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Sprang-Capelle zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Sprang-Capelle? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Sprang-Capelle

Wil je een huis kopen in Sprang-Capelle? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Sprang-Capelle . Er staan momenteel 27 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Sprang-Capelle alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Sprang-Capelle.

Bekijk alle koopwoningen in Sprang-Capelle. Zoek je huurwoning in Sprang-Capelle? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Sprang-Capelle

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Sprang-Capelle is 3.565 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.161 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Sprang-Capelle

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Sprang-Capelle vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Sprang-Capelle

Sprang-Capelle bestaat uit 3 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.