Huizenprijzen en de huizenmarkt in Spanga

Begrijp de huizenprijzen in Spanga met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Spanga

Spanga is een plaats in de gemeente Weststellingwerf. Deze plaats telt volgens het CBS 25.715 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Spanga. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 425.771 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 425.771
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Spanga

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Spanga is 80 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Spanga kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Spanga

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Spanga. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Spanga.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Spanga. Een eengezinswoning in Spanga komt het meest (57%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 36% het meest voor.

Gezinssamenstelling Spanga

In Spanga wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Spanga

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Spanga (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Spanga

Starterswoningen in Spanga zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Spanga zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Spanga zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Spanga? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Spanga

Wil je een huis kopen in Spanga? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Spanga . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Spanga alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Spanga.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Spanga.

Bekijk alle koopwoningen in Spanga. Zoek je huurwoning in Spanga? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Spanga

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Spanga is 4.037 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.409 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Spanga

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Spanga vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Spanga

Spanga bestaat uit 9 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.