Huizenprijzen en de huizenmarkt in Sonnega

Begrijp de huizenprijzen in Sonnega met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Sonnega

Sonnega is een plaats in de gemeente Weststellingwerf. Deze plaats telt volgens het CBS 25.715 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sonnega. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 550.822 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 550.822
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Sonnega

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Sonnega is 91 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Sonnega kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Sonnega

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sonnega. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Sonnega.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Sonnega. Een woonboerderij in Sonnega komt het meest (54%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 38% het meest voor.

Gezinssamenstelling Sonnega

In Sonnega wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Sonnega

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Sonnega (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Sonnega

Starterswoningen in Sonnega zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Sonnega zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Sonnega zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Sonnega? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Sonnega

Wil je een huis kopen in Sonnega? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Sonnega . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Sonnega alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Sonnega.

Bekijk alle koopwoningen in Sonnega. Zoek je huurwoning in Sonnega? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Sonnega

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Sonnega is 2.246 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.432 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Sonnega

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Sonnega vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Sonnega

Sonnega bestaat uit 9 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.