Huizenprijzen en de huizenmarkt in Son en Breugel

Begrijp de huizenprijzen in Son en Breugel met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Son en Breugel

Son en Breugel is een plaats in de gemeente Son en Breugel. Deze plaats telt volgens het CBS 12.040 inwoners. Momenteel staan er 30 woningen te koop en zijn er recent 82 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Son en Breugel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 651.820 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 30
Woningen recent verkocht 82
Gemiddelde vraagprijs € 651.820
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Son en Breugel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Son en Breugel is 18 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Son en Breugel moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Son en Breugel.

Woningen recent verkocht in Son en Breugel

Er zijn recent 82 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Son en Breugel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Son en Breugel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Son en Breugel. Een eengezinswoning in Son en Breugel komt het meest (62%) voor. Daarna komt een portiekflat met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Son en Breugel

In Son en Breugel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Son en Breugel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Son en Breugel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Son en Breugel

Starterswoningen in Son en Breugel zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Son en Breugel zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Son en Breugel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Son en Breugel? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Son en Breugel

Wil je een huis kopen in Son en Breugel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Son en Breugel . Er staan momenteel 30 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Son en Breugel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Son en Breugel.

Bekijk alle koopwoningen in Son en Breugel. Zoek je huurwoning in Son en Breugel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Son en Breugel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Son en Breugel is 3.632 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.596 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Son en Breugel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Son en Breugel vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Son en Breugel

Son en Breugel bestaat uit 1 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Wijk
Son