De Huizenmarkt gemeente Son en Breugel (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Son en Breugel

Woningmarkt Son en Breugel

Son en Breugel is een gemeente in de provincie Noord-Brabant. Deze gemeente telt volgens het CBS 12.040 inwoners. Momenteel staan er 59 woningen te koop en zijn er recent 134 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Son en Breugel. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland. De gemiddelde WOZ-waarde van Amsterdam in 2021 is € 401.134.

Woningen te koop 59
Woningen recent verkocht 134
Gemiddelde vraagprijs € 676.151
Gemiddelde WOZ-waarde (2021) € 401.134
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Son en Breugel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Son en Breugel is 19 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Son en Breugel moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Son en Breugel.

Woningen recent verkocht in Son en Breugel

Er zijn recent 134 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Son en Breugel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Son en Breugel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Son en Breugel. Een eengezinswoning in Son en Breugel komt het meest (61%) voor. Daarna komt een portiekflat met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Son en Breugel

In Son en Breugel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Son en Breugel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Son en Breugel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Son en Breugel
Binnenring: Nederland

Son en Breugel waar ligt dat?

Woningen te koop Son en Breugel

Wil je een huis kopen in Son en Breugel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Son en Breugel . Er staan momenteel 59 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Son en Breugel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Son en Breugel.

Bekijk hier alle koopwoningen in Son en Breugel. Zoek je huurwoning in Son en Breugel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Son en Breugel

Starterswoningen in Son en Breugel zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Son en Breugel zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Son en Breugel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Son en Breugel? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Son en Breugel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Son en Breugel is 3.569 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.484 euro).

Leeftijden Son en Breugel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Son en Breugel vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Son en Breugel

De gemeente Son en Breugel telt 1 plaats.

Son en Breugel

Alle wijken van Son en Breugel

Son en Breugel bestaat uit 1 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Wijk
Son