logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Slijkenburg

Begrijp de huizenprijzen in Slijkenburg met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Slijkenburg

Slijkenburg is een plaats in de gemeente Weststellingwerf. Deze plaats telt volgens het CBS 26.467 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Slijkenburg. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 327.705 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 327.705
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Slijkenburg

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Slijkenburg is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Slijkenburg moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Slijkenburg.

Woningen recent verkocht in Slijkenburg

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Slijkenburg. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Slijkenburg.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Slijkenburg. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Slijkenburg. Een eengezinswoning in Slijkenburg komt het meest (60%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 40% het meest voor.

Gezinssamenstelling Slijkenburg

In Slijkenburg wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Slijkenburg

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Slijkenburg (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Slijkenburg

Starterswoningen in Slijkenburg zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Slijkenburg zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Slijkenburg zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Slijkenburg? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Slijkenburg

Wil je een huis kopen in Slijkenburg? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Slijkenburg . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Slijkenburg alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Slijkenburg.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Slijkenburg.

Bekijk alle koopwoningen in Slijkenburg. Zoek je huurwoning in Slijkenburg? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Slijkenburg

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Slijkenburg is 2.506 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (0 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Slijkenburg

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Slijkenburg vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Slijkenburg

Slijkenburg bestaat uit 16 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.