Huizenprijzen en de huizenmarkt in Sliedrecht

Begrijp de huizenprijzen in Sliedrecht met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Sliedrecht

Sliedrecht is een plaats in de gemeente Sliedrecht. Deze plaats telt volgens het CBS 25.715 inwoners. Momenteel staan er 37 woningen te koop en zijn er recent 133 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sliedrecht. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 394.665 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 37
Woningen recent verkocht 133
Gemiddelde vraagprijs € 394.665
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Sliedrecht

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Sliedrecht is 21 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Sliedrecht moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Sliedrecht.

Woningen recent verkocht in Sliedrecht

Er zijn recent 133 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sliedrecht. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Sliedrecht.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Sliedrecht. Een eengezinswoning in Sliedrecht komt het meest (52%) voor. Daarna komt een galerijflat met 17% het meest voor.

Gezinssamenstelling Sliedrecht

In Sliedrecht wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Sliedrecht

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Sliedrecht (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Sliedrecht

Starterswoningen in Sliedrecht zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Sliedrecht zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Sliedrecht zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Sliedrecht? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Sliedrecht

Wil je een huis kopen in Sliedrecht? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Sliedrecht . Er staan momenteel 37 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Sliedrecht alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Sliedrecht.

Bekijk alle koopwoningen in Sliedrecht. Zoek je huurwoning in Sliedrecht? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Sliedrecht

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Sliedrecht is 3.548 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.294 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Sliedrecht

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Sliedrecht vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Sliedrecht

Sliedrecht bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.