De Huizenmarkt gemeente Sliedrecht (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Sliedrecht

Woningmarkt Sliedrecht

Sliedrecht is een gemeente in de provincie Zuid-Holland. Deze gemeente telt volgens het CBS 25.715 inwoners. Momenteel staan er 81 woningen te koop en zijn er recent 101 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sliedrecht. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland. De gemiddelde WOZ-waarde van Amsterdam in 2021 is € 256.261.

Woningen te koop 81
Woningen recent verkocht 101
Gemiddelde vraagprijs € 370.575
Gemiddelde WOZ-waarde (2021) € 256.261
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Sliedrecht

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Sliedrecht is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Sliedrecht moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Sliedrecht.

Woningen recent verkocht in Sliedrecht

Er zijn recent 101 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sliedrecht. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Sliedrecht.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Sliedrecht. Een eengezinswoning in Sliedrecht komt het meest (51%) voor. Daarna komt een galerijflat met 18% het meest voor.

Gezinssamenstelling Sliedrecht

In Sliedrecht wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Sliedrecht

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Sliedrecht (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Sliedrecht
Binnenring: Nederland

Sliedrecht waar ligt dat?

Woningen te koop Sliedrecht

Wil je een huis kopen in Sliedrecht? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Sliedrecht . Er staan momenteel 81 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Sliedrecht alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Sliedrecht.

Bekijk hier alle koopwoningen in Sliedrecht. Zoek je huurwoning in Sliedrecht? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Sliedrecht

Starterswoningen in Sliedrecht zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Sliedrecht zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Sliedrecht zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Sliedrecht? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Sliedrecht

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Sliedrecht is 3.294 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.915 euro).

Leeftijden Sliedrecht

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Sliedrecht vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Sliedrecht

De gemeente Sliedrecht telt 1 plaats.

Sliedrecht

Alle wijken van Sliedrecht

Sliedrecht bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.