Alle woningmarktinfo Gemeente Sliedrecht

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Sliedrecht

Een eerste blik op Sliedrecht

Sliedrecht is een gemeente in de provincie Zuid-Holland. Deze gemeente telt volgens het CBS 25.715 inwoners. Momenteel staan er 113 woningen te koop en zijn er recent 233 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Sliedrecht. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 113
Woningen recent verkocht 233
Gemiddelde vraagprijs € 332.268
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Sliedrecht

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Sliedrecht is 31 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Sliedrecht moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Sliedrecht.

Woningen recent verkocht in Sliedrecht

Er zijn recent 233 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sliedrecht. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Sliedrecht.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Sliedrecht. Een eengezinswoning in Sliedrecht komt het meest (45%) voor. Daarna komt een galerijflat met 20% het meest voor.

Gezinssamenstelling Sliedrecht

In Sliedrecht wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Sliedrecht

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Sliedrecht (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Sliedrecht
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Sliedrecht

Wil je een huis kopen in Sliedrecht? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Sliedrecht . Er staan momenteel 113 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Sliedrecht alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Sliedrecht.

Zoek je huurwoning in Sliedrecht? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Sliedrecht.

Huizenprijzen in Sliedrecht

Starterswoningen in Sliedrecht zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Sliedrecht zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Sliedrecht zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Sliedrecht? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Sliedrecht

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Sliedrecht is 2.717 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.549 euro).

Leeftijden Sliedrecht

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Sliedrecht vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Sliedrecht

De gemeente Sliedrecht telt 1 plaats.

Sliedrecht

Alle wijken van Sliedrecht

Sliedrecht bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen