De Huizenmarkt in 's Gravenmoer (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in 's Gravenmoer

Woningmarkt 's Gravenmoer

's Gravenmoer is een plaats in de gemeente Dongen. Deze plaats telt volgens het CBS 2.295 inwoners. Momenteel staan er 9 woningen te koop en zijn er recent 24 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in 's Gravenmoer. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 546.725 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 9
Woningen recent verkocht 24
Gemiddelde vraagprijs € 546.725
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in 's Gravenmoer

De gemiddelde verkoopduur van huizen in 's Gravenmoer is 39 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in 's Gravenmoer kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in 's Gravenmoer

Er zijn recent 24 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in 's Gravenmoer. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond 's Gravenmoer.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in 's Gravenmoer. Een eengezinswoning in 's Gravenmoer komt het meest (81%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling 's Gravenmoer

In 's Gravenmoer wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat 's Gravenmoer

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van 's Gravenmoer (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: 's Gravenmoer
Binnenring: Nederland

's Gravenmoer waar ligt dat?

Woningen te koop 's Gravenmoer

Wil je een huis kopen in 's Gravenmoer? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in 's Gravenmoer . Er staan momenteel 9 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in 's Gravenmoer alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in 's Gravenmoer.

Bekijk hier alle koopwoningen in 's Gravenmoer. Zoek je huurwoning in 's Gravenmoer? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in 's Gravenmoer

Starterswoningen in 's Gravenmoer zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in 's Gravenmoer zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in 's Gravenmoer zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in 's Gravenmoer? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs 's Gravenmoer

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in 's Gravenmoer is 3.656 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.392 euro).

Leeftijden 's Gravenmoer

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in 's Gravenmoer vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van 's Gravenmoer

's Gravenmoer bestaat uit 1 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.