Huizenprijzen en de huizenmarkt in Rhee

Begrijp de huizenprijzen in Rhee met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Rhee

Rhee is een plaats in de gemeente Assen. Deze plaats telt volgens het CBS 71.165 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Rhee. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 803.633 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 803.633
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Rhee

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Rhee is 8 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Rhee moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Rhee.

Woningen recent verkocht in Rhee

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Rhee. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Rhee.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Rhee. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Rhee. Een woonboerderij in Rhee komt het meest (86%) voor. Daarna komt een landhuis met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Rhee

In Rhee wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Rhee

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Rhee (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Rhee

Starterswoningen in Rhee zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Rhee zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Rhee zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Rhee? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Rhee

Wil je een huis kopen in Rhee? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Rhee . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Rhee alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Rhee.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Rhee.

Bekijk alle koopwoningen in Rhee. Zoek je huurwoning in Rhee? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Rhee

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Rhee is 4.427 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (0 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Rhee

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Rhee vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Rhee

Rhee bestaat uit 11 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.