Putten in de gemeente Putten

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Putten

Een eerste blik op Putten

Putten is een plaats in de gemeente Putten. Deze plaats telt volgens het CBS 24.310 inwoners. Momenteel staan er 93 woningen te koop en zijn er recent 195 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Putten. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 640.808 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 93
Woningen recent verkocht 195
Gemiddelde vraagprijs € 640.808
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Putten

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Putten is 40 dagen. Dit is gelijk of nagenoeg gelijk vergeleken met de rest van Nederland. Een bod doen op huis in Putten kan je waarschijnlijk regelijk gelijk doen op vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Putten

Er zijn recent 195 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Putten. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Putten.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Putten. Een eengezinswoning in Putten komt het meest (60%) voor. Daarna komt een villa met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Putten

In Putten wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Putten

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Putten (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Putten
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Putten

Wil je een huis kopen in Putten? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Putten . Er staan momenteel 93 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Putten alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Putten.

Zoek je huurwoning in Putten? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Putten.

Huizenprijzen in Putten

Starterswoningen in Putten zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Putten zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Putten zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Putten? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Putten

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Putten is 3.677 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.552 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Putten is hoger vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Putten

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Putten vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Putten

Putten bestaat uit 2 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen