Huizenprijzen en de huizenmarkt in gemeente Putten

Begrijp de huizenprijzen in gemeente Putten met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in gemeente Putten

Putten is een gemeente in de provincie Gelderland. Deze gemeente telt volgens het CBS 24.310 inwoners. Momenteel staan er 64 woningen te koop en zijn er recent 88 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Putten. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland. De gemiddelde WOZ-waarde van Amsterdam in 2021 is € 402.481.

Woningen te koop 64
Woningen recent verkocht 88
Gemiddelde vraagprijs € 690.576
Gemiddelde WOZ-waarde (2021) € 402.481
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Putten

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Putten is 23 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Putten moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Putten.

Woningen recent verkocht in Putten

Er zijn recent 88 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Putten. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Putten.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Putten. Een eengezinswoning in Putten komt het meest (64%) voor. Daarna komt een villa met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Putten

In Putten wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Putten

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Putten (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in gemeente Putten

Starterswoningen in gemeente Putten zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in gemeente Putten zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in gemeente Putten zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in gemeente Putten? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop gemeente Putten

Wil je een huis kopen in gemeente Putten? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in gemeente Putten . Er staan momenteel 64 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Putten alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Putten.

Bekijk alle koopwoningen in gemeente Putten. Zoek je huurwoning in gemeente Putten? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Putten

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Putten is 4.895 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (4.729 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Putten

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Putten vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Putten

De gemeente Putten telt 1 plaats.

Putten

Wijken van Putten

Putten bestaat uit 2 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.