Huizenprijzen en de huizenmarkt in Peperga

Begrijp de huizenprijzen in Peperga met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Peperga

Peperga is een plaats in de gemeente Weststellingwerf. Deze plaats telt volgens het CBS 25.715 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Peperga. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 471.286 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 471.286
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Peperga

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Peperga is 76 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Peperga kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Peperga

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Peperga. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Peperga.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Peperga. Een eengezinswoning in Peperga komt het meest (40%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 30% het meest voor.

Gezinssamenstelling Peperga

In Peperga wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Peperga

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Peperga (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Peperga

Starterswoningen in Peperga zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Peperga zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Peperga zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Peperga? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Peperga

Wil je een huis kopen in Peperga? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Peperga . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Peperga alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Peperga.

Bekijk alle koopwoningen in Peperga. Zoek je huurwoning in Peperga? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Peperga

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Peperga is 4.074 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.782 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Peperga

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Peperga vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Peperga

Peperga bestaat uit 9 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.