Huizenprijzen en de huizenmarkt in Papendrecht

Begrijp de huizenprijzen in Papendrecht met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Papendrecht

Papendrecht is een plaats in de gemeente Papendrecht. Deze plaats telt volgens het CBS 32.260 inwoners. Momenteel staan er 50 woningen te koop en zijn er recent 204 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Papendrecht. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 416.895 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 50
Woningen recent verkocht 204
Gemiddelde vraagprijs € 416.895
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Papendrecht

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Papendrecht is 20 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Papendrecht moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Papendrecht.

Woningen recent verkocht in Papendrecht

Er zijn recent 204 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Papendrecht. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Papendrecht.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Papendrecht. Een eengezinswoning in Papendrecht komt het meest (42%) voor. Daarna komt een portiekflat met 28% het meest voor.

Gezinssamenstelling Papendrecht

In Papendrecht wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Papendrecht

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Papendrecht (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Papendrecht

Starterswoningen in Papendrecht zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Papendrecht zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Papendrecht zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Papendrecht? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Papendrecht

Wil je een huis kopen in Papendrecht? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Papendrecht . Er staan momenteel 50 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Papendrecht alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Papendrecht.

Bekijk alle koopwoningen in Papendrecht. Zoek je huurwoning in Papendrecht? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Papendrecht

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Papendrecht is 3.266 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.274 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Papendrecht

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Papendrecht vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Papendrecht

Papendrecht bestaat uit 1 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.