Huizenprijzen en de huizenmarkt in Opperdoes

Begrijp de huizenprijzen in Opperdoes met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Opperdoes

Opperdoes is een plaats in de gemeente Medemblik. Deze plaats telt volgens het CBS 44.455 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Opperdoes. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 531.731 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 6
Gemiddelde vraagprijs € 531.731
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Opperdoes

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Opperdoes is 37 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Opperdoes kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Opperdoes

Er zijn recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Opperdoes. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Opperdoes.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Opperdoes. Een eengezinswoning in Opperdoes komt het meest (72%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 12% het meest voor.

Gezinssamenstelling Opperdoes

In Opperdoes wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Opperdoes

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Opperdoes (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Opperdoes

Starterswoningen in Opperdoes zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Opperdoes zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Opperdoes zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Opperdoes? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Opperdoes

Wil je een huis kopen in Opperdoes? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Opperdoes . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Opperdoes alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Opperdoes.

Bekijk alle koopwoningen in Opperdoes. Zoek je huurwoning in Opperdoes? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Opperdoes

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Opperdoes is 3.104 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.974 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Opperdoes

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Opperdoes vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Opperdoes

Opperdoes bestaat uit 13 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.