Huizenprijzen en de huizenmarkt in Oosterstreek

Begrijp de huizenprijzen in Oosterstreek met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Oosterstreek

Oosterstreek is een plaats in de gemeente Weststellingwerf. Deze plaats telt volgens het CBS 25.715 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oosterstreek. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 621.969 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 621.969
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Oosterstreek

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oosterstreek is 52 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oosterstreek kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Oosterstreek

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oosterstreek. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oosterstreek.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oosterstreek. Een eengezinswoning in Oosterstreek komt het meest (61%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 25% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oosterstreek

In Oosterstreek wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oosterstreek

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oosterstreek (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Oosterstreek

Starterswoningen in Oosterstreek zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Oosterstreek zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oosterstreek zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Oosterstreek? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Oosterstreek

Wil je een huis kopen in Oosterstreek? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oosterstreek . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oosterstreek alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oosterstreek.

Bekijk alle koopwoningen in Oosterstreek. Zoek je huurwoning in Oosterstreek? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Oosterstreek

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oosterstreek is 3.512 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.211 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Oosterstreek

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oosterstreek vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Oosterstreek

Oosterstreek bestaat uit 9 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.