De Huizenmarkt in Oldetrijne (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Oldetrijne

Woningmarkt Oldetrijne

Oldetrijne is een plaats in de gemeente Weststellingwerf. Deze plaats telt volgens het CBS 25.715 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oldetrijne. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 296.493 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 296.493
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Oldetrijne

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oldetrijne is 40 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oldetrijne kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Oldetrijne

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oldetrijne. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oldetrijne.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oldetrijne. Een eengezinswoning in Oldetrijne komt het meest (64%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 27% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oldetrijne

In Oldetrijne wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oldetrijne

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oldetrijne (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Oldetrijne
Binnenring: Nederland

Oldetrijne waar ligt dat?

Woningen te koop Oldetrijne

Wil je een huis kopen in Oldetrijne? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oldetrijne . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Oldetrijne alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oldetrijne.

Bekijk hier alle koopwoningen in Oldetrijne. Zoek je huurwoning in Oldetrijne? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Oldetrijne

Starterswoningen in Oldetrijne zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Oldetrijne zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oldetrijne zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Oldetrijne? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Oldetrijne

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oldetrijne is 2.610 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.567 euro).

Leeftijden Oldetrijne

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oldetrijne vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Oldetrijne

Oldetrijne bestaat uit 9 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.