Alle woningmarktinfo Oldetrijne in gemeente Weststellingwerf

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Oldetrijne

Een eerste blik op Oldetrijne

Oldetrijne is een plaats in de gemeente Weststellingwerf. Deze plaats telt volgens het CBS 25.715 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oldetrijne. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 316.992 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 316.992
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Oldetrijne

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oldetrijne is 41 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oldetrijne kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Oldetrijne

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oldetrijne. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oldetrijne.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oldetrijne. Een eengezinswoning in Oldetrijne komt het meest (70%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 20% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oldetrijne

In Oldetrijne wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Oldetrijne

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Oldetrijne (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Oldetrijne
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Oldetrijne

Wil je een huis kopen in Oldetrijne? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oldetrijne . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oldetrijne alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oldetrijne.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Oldetrijne.

Zoek je huurwoning in Oldetrijne? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Oldetrijne.

Huizenprijzen in Oldetrijne

Starterswoningen in Oldetrijne zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Oldetrijne zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oldetrijne zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Oldetrijne? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Oldetrijne

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oldetrijne is 2.826 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.278 euro).

Leeftijden Oldetrijne

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oldetrijne vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Oldetrijne

Oldetrijne bestaat uit 9 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen