logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Oldetrijne

Begrijp de huizenprijzen in Oldetrijne met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Oldetrijne

Oldetrijne is een plaats in de gemeente Weststellingwerf. Deze plaats telt volgens het CBS 26.467 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oldetrijne. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 402.545 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 402.545
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Oldetrijne

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oldetrijne is 33 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oldetrijne moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Oldetrijne.

Woningen recent verkocht in Oldetrijne

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oldetrijne. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oldetrijne.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oldetrijne. Een eengezinswoning in Oldetrijne komt het meest (69%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 23% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oldetrijne

In Oldetrijne wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oldetrijne

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oldetrijne (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Oldetrijne

Starterswoningen in Oldetrijne zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Oldetrijne zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oldetrijne zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Oldetrijne? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Oldetrijne

Wil je een huis kopen in Oldetrijne? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oldetrijne . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oldetrijne alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oldetrijne.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Oldetrijne.

Bekijk alle koopwoningen in Oldetrijne. Zoek je huurwoning in Oldetrijne? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Oldetrijne

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oldetrijne is 2.807 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.950 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Oldetrijne

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oldetrijne vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Oldetrijne

Oldetrijne bestaat uit 16 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.