De Huizenmarkt in Oldelamer (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Oldelamer

Woningmarkt Oldelamer

Oldelamer is een plaats in de gemeente Weststellingwerf. Deze plaats telt volgens het CBS 25.715 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oldelamer. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 257.560 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 257.560
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Oldelamer

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oldelamer is 29 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oldelamer moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Oldelamer.

Woningen recent verkocht in Oldelamer

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oldelamer. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oldelamer.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oldelamer. Een woonboerderij in Oldelamer komt het meest (57%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 29% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oldelamer

In Oldelamer wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oldelamer

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oldelamer (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Oldelamer
Binnenring: Nederland

Oldelamer waar ligt dat?

Woningen te koop Oldelamer

Wil je een huis kopen in Oldelamer? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oldelamer . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Oldelamer alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oldelamer.

Bekijk hier alle koopwoningen in Oldelamer. Zoek je huurwoning in Oldelamer? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Oldelamer

Starterswoningen in Oldelamer zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Oldelamer zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oldelamer zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Oldelamer? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Oldelamer

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oldelamer is 2.723 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.929 euro).

Leeftijden Oldelamer

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oldelamer vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Oldelamer

Oldelamer bestaat uit 9 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.