logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Oldeholtwolde

Begrijp de huizenprijzen in Oldeholtwolde met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Oldeholtwolde

Oldeholtwolde is een plaats in de gemeente Weststellingwerf. Deze plaats telt volgens het CBS 26.467 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oldeholtwolde. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 495.157 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 495.157
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Oldeholtwolde

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oldeholtwolde is 41 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oldeholtwolde kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Oldeholtwolde

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oldeholtwolde. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oldeholtwolde.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Oldeholtwolde. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oldeholtwolde. Een woonboerderij in Oldeholtwolde komt het meest (40%) voor. Daarna komt een landhuis met 40% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oldeholtwolde

In Oldeholtwolde wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oldeholtwolde

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oldeholtwolde (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Oldeholtwolde

Starterswoningen in Oldeholtwolde zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Oldeholtwolde zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oldeholtwolde zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Oldeholtwolde? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Oldeholtwolde

Wil je een huis kopen in Oldeholtwolde? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oldeholtwolde . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oldeholtwolde alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oldeholtwolde.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Oldeholtwolde.

Bekijk alle koopwoningen in Oldeholtwolde. Zoek je huurwoning in Oldeholtwolde? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Oldeholtwolde

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oldeholtwolde is 2.126 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.971 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Oldeholtwolde

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oldeholtwolde vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Oldeholtwolde

Oldeholtwolde bestaat uit 16 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.