De Huizenmarkt in Okkenbroek (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Okkenbroek

Woningmarkt Okkenbroek

Okkenbroek is een plaats in de gemeente Deventer. Deze plaats telt volgens het CBS 99.640 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Okkenbroek. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 422.378 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 422.378
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Okkenbroek

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Okkenbroek is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Okkenbroek moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Okkenbroek.

Woningen recent verkocht in Okkenbroek

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Okkenbroek. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Okkenbroek.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Okkenbroek. Een eengezinswoning in Okkenbroek komt het meest (58%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 28% het meest voor.

Gezinssamenstelling Okkenbroek

In Okkenbroek wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Okkenbroek

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Okkenbroek (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Okkenbroek
Binnenring: Nederland

Okkenbroek waar ligt dat?

Woningen te koop Okkenbroek

Wil je een huis kopen in Okkenbroek? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Okkenbroek . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Okkenbroek alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Okkenbroek.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Okkenbroek.

Bekijk hier alle koopwoningen in Okkenbroek. Zoek je huurwoning in Okkenbroek? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Okkenbroek

Starterswoningen in Okkenbroek zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Okkenbroek zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Okkenbroek zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Okkenbroek? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Okkenbroek

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Okkenbroek is 3.160 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.705 euro).

Leeftijden Okkenbroek

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Okkenbroek vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Okkenbroek

Okkenbroek bestaat uit 15 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.