logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Okkenbroek

Begrijp de huizenprijzen in Okkenbroek met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Okkenbroek

Okkenbroek is een plaats in de gemeente Deventer. Deze plaats telt volgens het CBS 102.781 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Okkenbroek. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 467.386 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 467.386
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Okkenbroek

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Okkenbroek is 25 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Okkenbroek moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Okkenbroek.

Woningen recent verkocht in Okkenbroek

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Okkenbroek. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Okkenbroek.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Okkenbroek. Een eengezinswoning in Okkenbroek komt het meest (60%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 26% het meest voor.

Gezinssamenstelling Okkenbroek

In Okkenbroek wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Okkenbroek

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Okkenbroek (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Okkenbroek

Starterswoningen in Okkenbroek zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Okkenbroek zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Okkenbroek zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Okkenbroek? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Okkenbroek

Wil je een huis kopen in Okkenbroek? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Okkenbroek . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Okkenbroek alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Okkenbroek.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Okkenbroek.

Bekijk alle koopwoningen in Okkenbroek. Zoek je huurwoning in Okkenbroek? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Okkenbroek

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Okkenbroek is 3.015 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.248 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Okkenbroek

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Okkenbroek vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Okkenbroek

Okkenbroek bestaat uit 15 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.