De Huizenmarkt in Notter (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Notter

Woningmarkt Notter

Notter is een plaats in de gemeente Wierden. Deze plaats telt volgens het CBS 26.120 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Notter. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 893.479 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 893.479
Percentage gezinnen met kinderen 46%

Verkoopduur woningen in Notter

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Notter is 74 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Notter kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Notter

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Notter. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Notter.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Notter. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Notter. Een eengezinswoning in Notter komt het meest (47%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 27% het meest voor.

Gezinssamenstelling Notter

In Notter wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Notter

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Notter (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Notter
Binnenring: Nederland

Notter waar ligt dat?

Woningen te koop Notter

Wil je een huis kopen in Notter? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Notter . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Notter alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Notter.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Notter.

Bekijk hier alle koopwoningen in Notter. Zoek je huurwoning in Notter? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Notter

Starterswoningen in Notter zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Notter zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Notter zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Notter? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Notter

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Notter is 3.532 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.457 euro).

Leeftijden Notter

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Notter vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Notter

Notter bestaat uit 7 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.