logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Notter

Begrijp de huizenprijzen in Notter met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Notter

Notter is een plaats in de gemeente Wierden. Deze plaats telt volgens het CBS 24.862 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Notter. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 904.772 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 904.772
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Notter

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Notter is 62 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Notter kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Notter

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Notter. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Notter.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Notter. Een eengezinswoning in Notter komt het meest (50%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 30% het meest voor.

Gezinssamenstelling Notter

In Notter wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Notter

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Notter (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Notter

Starterswoningen in Notter zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Notter zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Notter zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Notter? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Notter

Wil je een huis kopen in Notter? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Notter . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Notter alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Notter.

Bekijk alle koopwoningen in Notter. Zoek je huurwoning in Notter? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Notter

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Notter is 4.114 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.998 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Notter

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Notter vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Notter

Notter bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.