Alle woningmarktinfo Nijelamer in gemeente Weststellingwerf

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Nijelamer

Een eerste blik op Nijelamer

Nijelamer is een plaats in de gemeente Weststellingwerf. Deze plaats telt volgens het CBS 25.715 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nijelamer. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 526.846 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 526.846
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Nijelamer

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nijelamer is 10 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nijelamer moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Nijelamer.

Woningen recent verkocht in Nijelamer

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nijelamer. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nijelamer.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Nijelamer. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nijelamer. Een eengezinswoning in Nijelamer komt het meest (33%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 33% het meest voor.

Gezinssamenstelling Nijelamer

In Nijelamer wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Nijelamer

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Nijelamer (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Nijelamer
Binnenring: Nederland

Nijelamer waar ligt dat?

Woningen te koop in Nijelamer

Wil je een huis kopen in Nijelamer? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nijelamer . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Nijelamer alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nijelamer.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Nijelamer.

Bekijk hier alle koopwoningen in Nijelamer. Zoek je huurwoning in Nijelamer? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Nijelamer

Starterswoningen in Nijelamer zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Nijelamer zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nijelamer zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Nijelamer? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Nijelamer

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nijelamer is 2.710 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.859 euro).

Leeftijden Nijelamer

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nijelamer vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Nijelamer

Nijelamer bestaat uit 9 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.