Huizenprijzen en de huizenmarkt in Nijelamer

Begrijp de huizenprijzen in Nijelamer met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Nijelamer

Nijelamer is een plaats in de gemeente Weststellingwerf. Deze plaats telt volgens het CBS 25.715 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nijelamer. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 552.635 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 552.635
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Nijelamer

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nijelamer is 9 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nijelamer moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Nijelamer.

Woningen recent verkocht in Nijelamer

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nijelamer. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nijelamer.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Nijelamer. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nijelamer. Een eengezinswoning in Nijelamer komt het meest (50%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 33% het meest voor.

Gezinssamenstelling Nijelamer

In Nijelamer wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Nijelamer

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Nijelamer (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Nijelamer

Starterswoningen in Nijelamer zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Nijelamer zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nijelamer zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Nijelamer? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Nijelamer

Wil je een huis kopen in Nijelamer? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nijelamer . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Nijelamer alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nijelamer.

Bekijk alle koopwoningen in Nijelamer. Zoek je huurwoning in Nijelamer? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Nijelamer

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nijelamer is 3.275 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.859 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Nijelamer

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nijelamer vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Nijelamer

Nijelamer bestaat uit 9 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.