De Huizenmarkt in Nijeholtwolde (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Nijeholtwolde

Woningmarkt Nijeholtwolde

Nijeholtwolde is een plaats in de gemeente Weststellingwerf. Deze plaats telt volgens het CBS 25.715 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nijeholtwolde. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 518.798 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 518.798
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Nijeholtwolde

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nijeholtwolde is 134 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nijeholtwolde kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Nijeholtwolde

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nijeholtwolde. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nijeholtwolde.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nijeholtwolde. Een eengezinswoning in Nijeholtwolde komt het meest (58%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 37% het meest voor.

Gezinssamenstelling Nijeholtwolde

In Nijeholtwolde wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Nijeholtwolde

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Nijeholtwolde (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Nijeholtwolde
Binnenring: Nederland

Nijeholtwolde waar ligt dat?

Woningen te koop Nijeholtwolde

Wil je een huis kopen in Nijeholtwolde? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nijeholtwolde . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Nijeholtwolde alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nijeholtwolde.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Nijeholtwolde.

Bekijk hier alle koopwoningen in Nijeholtwolde. Zoek je huurwoning in Nijeholtwolde? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Nijeholtwolde

Starterswoningen in Nijeholtwolde zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Nijeholtwolde zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nijeholtwolde zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Nijeholtwolde? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Nijeholtwolde

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nijeholtwolde is 3.844 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.146 euro).

Leeftijden Nijeholtwolde

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nijeholtwolde vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Nijeholtwolde

Nijeholtwolde bestaat uit 9 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.