logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Nijeholtwolde

Begrijp de huizenprijzen in Nijeholtwolde met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Nijeholtwolde

Nijeholtwolde is een plaats in de gemeente Weststellingwerf. Deze plaats telt volgens het CBS 26.467 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nijeholtwolde. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 553.609 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 553.609
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Nijeholtwolde

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nijeholtwolde is 109 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nijeholtwolde kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Nijeholtwolde

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nijeholtwolde. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nijeholtwolde.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nijeholtwolde. Een eengezinswoning in Nijeholtwolde komt het meest (52%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 43% het meest voor.

Gezinssamenstelling Nijeholtwolde

In Nijeholtwolde wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Nijeholtwolde

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Nijeholtwolde (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Nijeholtwolde

Starterswoningen in Nijeholtwolde zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Nijeholtwolde zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nijeholtwolde zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Nijeholtwolde? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Nijeholtwolde

Wil je een huis kopen in Nijeholtwolde? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nijeholtwolde . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Nijeholtwolde alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nijeholtwolde.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Nijeholtwolde.

Bekijk alle koopwoningen in Nijeholtwolde. Zoek je huurwoning in Nijeholtwolde? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Nijeholtwolde

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nijeholtwolde is 3.490 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.822 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Nijeholtwolde

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nijeholtwolde vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Nijeholtwolde

Nijeholtwolde bestaat uit 16 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.