De Huizenmarkt in Nieuwleusen (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Nieuwleusen

Woningmarkt Nieuwleusen

Nieuwleusen is een plaats in de gemeente Dalfsen. Deze plaats telt volgens het CBS 28.240 inwoners. Momenteel staan er 40 woningen te koop en zijn er recent 36 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuwleusen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 556.986 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 40
Woningen recent verkocht 36
Gemiddelde vraagprijs € 556.986
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Nieuwleusen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nieuwleusen is 37 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nieuwleusen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Nieuwleusen

Er zijn recent 36 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuwleusen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nieuwleusen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nieuwleusen. Een eengezinswoning in Nieuwleusen komt het meest (69%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Nieuwleusen

In Nieuwleusen wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Nieuwleusen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Nieuwleusen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Nieuwleusen
Binnenring: Nederland

Nieuwleusen waar ligt dat?

Woningen te koop Nieuwleusen

Wil je een huis kopen in Nieuwleusen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nieuwleusen . Er staan momenteel 40 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Nieuwleusen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nieuwleusen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Nieuwleusen. Zoek je huurwoning in Nieuwleusen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Nieuwleusen

Starterswoningen in Nieuwleusen zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Nieuwleusen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nieuwleusen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Nieuwleusen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Nieuwleusen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nieuwleusen is 3.580 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.221 euro).

Leeftijden Nieuwleusen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nieuwleusen vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Nieuwleusen

Nieuwleusen bestaat uit 3 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.