logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Nieuwleusen

Begrijp de huizenprijzen in Nieuwleusen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Nieuwleusen

Nieuwleusen is een plaats in de gemeente Dalfsen. Deze plaats telt volgens het CBS 29.612 inwoners. Momenteel staan er 25 woningen te koop en zijn er recent 58 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuwleusen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 520.479 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 25
Woningen recent verkocht 58
Gemiddelde vraagprijs € 520.479
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Nieuwleusen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nieuwleusen is 31 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nieuwleusen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Nieuwleusen.

Woningen recent verkocht in Nieuwleusen

Er zijn recent 58 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuwleusen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nieuwleusen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nieuwleusen. Een eengezinswoning in Nieuwleusen komt het meest (70%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Nieuwleusen

In Nieuwleusen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Nieuwleusen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Nieuwleusen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Nieuwleusen

Starterswoningen in Nieuwleusen zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Nieuwleusen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nieuwleusen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Nieuwleusen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Nieuwleusen

Wil je een huis kopen in Nieuwleusen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nieuwleusen . Er staan momenteel 25 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Nieuwleusen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nieuwleusen.

Bekijk alle koopwoningen in Nieuwleusen. Zoek je huurwoning in Nieuwleusen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Nieuwleusen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nieuwleusen is 3.759 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.580 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Nieuwleusen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nieuwleusen vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Nieuwleusen

Nieuwleusen bestaat uit 3 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.