Nieuwerkerk aan den IJssel in de gemeente Zuidplas

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Nieuwerkerk aan den IJssel

Een eerste blik op Nieuwerkerk aan den IJssel

Nieuwerkerk aan den IJssel is een plaats in de gemeente Zuidplas. Deze plaats telt volgens het CBS 41.890 inwoners. Momenteel staan er 68 woningen te koop en zijn er recent 173 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Nieuwerkerk aan den IJssel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 472.812 euro. Dit is gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 68
Woningen recent verkocht 173
Gemiddelde vraagprijs € 472.812
Percentage gezinnen met kinderen 42%

Verkoopduur woningen in Nieuwerkerk aan den IJssel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nieuwerkerk aan den IJssel is 38 dagen. Dit is gelijk of nagenoeg gelijk vergeleken met de rest van Nederland. Een bod doen op huis in Nieuwerkerk aan den IJssel kan je waarschijnlijk regelijk gelijk doen op vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Nieuwerkerk aan den IJssel

Er zijn recent 173 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuwerkerk aan den IJssel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nieuwerkerk aan den IJssel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nieuwerkerk aan den IJssel. Een eengezinswoning in Nieuwerkerk aan den IJssel komt het meest (53%) voor. Daarna komt een portiekflat met 18% het meest voor.

Gezinssamenstelling Nieuwerkerk aan den IJssel

In Nieuwerkerk aan den IJssel wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Nieuwerkerk aan den IJssel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Nieuwerkerk aan den IJssel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Nieuwerkerk aan den IJssel
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Nieuwerkerk aan den IJssel

Wil je een huis kopen in Nieuwerkerk aan den IJssel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nieuwerkerk aan den IJssel . Er staan momenteel 68 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Nieuwerkerk aan den IJssel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Zoek je huurwoning in Nieuwerkerk aan den IJssel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Huizenprijzen in Nieuwerkerk aan den IJssel

Starterswoningen in Nieuwerkerk aan den IJssel zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Nieuwerkerk aan den IJssel zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nieuwerkerk aan den IJssel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Nieuwerkerk aan den IJssel? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Nieuwerkerk aan den IJssel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nieuwerkerk aan den IJssel is 3.088 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.003 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Nieuwerkerk aan den IJssel is redelijk gelijk vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Nieuwerkerk aan den IJssel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nieuwerkerk aan den IJssel vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Nieuwerkerk aan den IJssel

Nieuwerkerk aan den IJssel bestaat uit 4 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen