Huizenprijzen en de huizenmarkt in Munnekeburen

Begrijp de huizenprijzen in Munnekeburen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Munnekeburen

Munnekeburen is een plaats in de gemeente Weststellingwerf. Deze plaats telt volgens het CBS 25.715 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Munnekeburen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 473.425 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 473.425
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Munnekeburen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Munnekeburen is 32 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Munnekeburen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Munnekeburen.

Woningen recent verkocht in Munnekeburen

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Munnekeburen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Munnekeburen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Munnekeburen. Een eengezinswoning in Munnekeburen komt het meest (70%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 18% het meest voor.

Gezinssamenstelling Munnekeburen

In Munnekeburen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Munnekeburen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Munnekeburen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Munnekeburen

Starterswoningen in Munnekeburen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Munnekeburen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Munnekeburen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Munnekeburen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Munnekeburen

Wil je een huis kopen in Munnekeburen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Munnekeburen . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Munnekeburen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Munnekeburen.

Bekijk alle koopwoningen in Munnekeburen. Zoek je huurwoning in Munnekeburen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Munnekeburen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Munnekeburen is 4.948 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.433 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Munnekeburen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Munnekeburen vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Munnekeburen

Munnekeburen bestaat uit 9 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.