Huizenprijzen en de huizenmarkt in Midlum

Begrijp de huizenprijzen in Midlum met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Midlum

Midlum is een plaats in de gemeente Harlingen. Deze plaats telt volgens het CBS 15.785 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Midlum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 303.701 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 303.701
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Midlum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Midlum is 40 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Midlum kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Midlum

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Midlum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Midlum.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Midlum. Een eengezinswoning in Midlum komt het meest (95%) voor. Daarna komt een bungalow met 3% het meest voor.

Gezinssamenstelling Midlum

In Midlum wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Midlum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Midlum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Midlum

Starterswoningen in Midlum zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Midlum zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Midlum zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Midlum? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Midlum

Wil je een huis kopen in Midlum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Midlum . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Midlum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Midlum.

Bekijk alle koopwoningen in Midlum. Zoek je huurwoning in Midlum? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Midlum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Midlum is 1.865 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.397 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Midlum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Midlum vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Midlum

Midlum bestaat uit 3 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.