Huizenprijzen en de huizenmarkt in Medemblik

Begrijp de huizenprijzen in Medemblik met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Medemblik

Medemblik is een plaats in de gemeente Medemblik. Deze plaats telt volgens het CBS 44.455 inwoners. Momenteel staan er 28 woningen te koop en zijn er recent 50 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Medemblik. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 431.656 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 28
Woningen recent verkocht 50
Gemiddelde vraagprijs € 431.656
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Medemblik

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Medemblik is 26 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Medemblik moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Medemblik.

Woningen recent verkocht in Medemblik

Er zijn recent 50 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Medemblik. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Medemblik.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Medemblik. Een eengezinswoning in Medemblik komt het meest (55%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 16% het meest voor.

Gezinssamenstelling Medemblik

In Medemblik wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Medemblik

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Medemblik (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Medemblik

Starterswoningen in Medemblik zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Medemblik zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Medemblik zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Medemblik? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Medemblik

Wil je een huis kopen in Medemblik? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Medemblik . Er staan momenteel 28 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Medemblik alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Medemblik.

Bekijk alle koopwoningen in Medemblik. Zoek je huurwoning in Medemblik? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Medemblik

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Medemblik is 3.249 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.114 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Medemblik

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Medemblik vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Medemblik

Medemblik bestaat uit 13 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.