Medemblik in de gemeente Medemblik

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Medemblik

Een eerste blik op Medemblik

Medemblik is een plaats in de gemeente Medemblik. Deze plaats telt volgens het CBS 44.455 inwoners. Momenteel staan er 19 woningen te koop en zijn er recent 26 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Medemblik. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 373.559 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 19
Woningen recent verkocht 26
Gemiddelde vraagprijs € 373.559
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Medemblik

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Medemblik is 51 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Medemblik kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Medemblik

Er zijn recent 26 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Medemblik. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Medemblik.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Medemblik. Een eengezinswoning in Medemblik komt het meest (48%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 18% het meest voor.

Gezinssamenstelling Medemblik

In Medemblik wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Medemblik

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Medemblik (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Medemblik
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Medemblik

Wil je een huis kopen in Medemblik? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Medemblik. Er staan momenteel 19 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Medemblik alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Medemblik.

Huizenprijzen in Medemblik

Starterswoningen in Medemblik zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Medemblik zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Medemblik zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Medemblik? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Medemblik

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Medemblik is 2.561 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.513 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Medemblik is redelijk gelijk vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Medemblik

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Medemblik vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Medemblik

Medemblik bestaat uit 13 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen