Huizenprijzen en de huizenmarkt in Marken

Begrijp de huizenprijzen in Marken met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Marken

Marken is een plaats in de gemeente Waterland. Deze plaats telt volgens het CBS 16.820 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Marken. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 376.426 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 11
Gemiddelde vraagprijs € 376.426
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Marken

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Marken is 26 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Marken moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Marken.

Woningen recent verkocht in Marken

Er zijn recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Marken. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Marken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Marken. Een eengezinswoning in Marken komt het meest (72%) voor. Daarna komt een benedenwoning met 12% het meest voor.

Gezinssamenstelling Marken

In Marken wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Marken

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Marken (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Marken

Starterswoningen in Marken zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Marken zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Marken zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Marken? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Marken

Wil je een huis kopen in Marken? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Marken . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Marken alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Marken.

Bekijk alle koopwoningen in Marken. Zoek je huurwoning in Marken? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Marken

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Marken is 3.825 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.058 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Marken

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Marken vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Marken

Marken bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.