logo Huispedia
Van Tetering Makelaardij
Van Tetering Makelaardij
7,0
4 reviews 4 reviews
Dit kantoorprofiel is niet geclaimed. Dit is mijn kantoor

Van Tetering Makelaardij

Niet geverifieerd
7,0
De Huispedia Makelaar Score Deze makelaar scoort een 7,0 met 4 reviews.
4

Kenmerken

Niet geverifieerd

Dit makelaarskantoor is niet door Huispedia geverifieerd

Talen

Niet bekend

Diensten

Niet bekend

Aantal medewerkers

Niet bekend

Zo zet deze makelaar woningen in de markt

Gebaseerd op 0 woningen in de afgelopen 12 maanden.

Er zijn de afgelopen 12 maanden geen woningen in de markt gezet door Van Tetering Makelaardij. Hierdoor kunnen wij geen prijsinzichten weergeven.

Prijsinzicht Hoog in de markt Redelijke vraagprijs Laag in de markt
% van aanbod 0% 0% 0%
%
%
%

Er is nog onvoldoende informatie beschikbaar om een verkoopstrategie op te maken voor Van Tetering Makelaardij.

Bart
Bart Woningmarktexpert bij Huispedia

Prijsaanpassingen van dit kantoor

Gebaseerd op 0 woningen in de afgelopen 12 maanden.

Er zijn de afgelopen 12 maanden geen woningen in de markt gezet door Van Tetering Makelaardij. Hierdoor kunnen wij geen prijsaanpassingen weergeven.

0x In prijs verlaagd
0x In prijs verhoogd
0x Terug op de markt
Huispedia Plus

Weet direct wat je moet bieden op élke woning

Ideaal bij de zoektocht naar jouw nieuwe huis. Krijg direct biedadvies voor élke woning met alle inzichten die alleen makelaars hebben.

Ideaal bij de zoektocht naar jouw nieuwe huis. Krijg direct biedadvies voor élke woning met alle inzichten die alleen makelaars hebben. Met onder andere:

Onbeperkt biedadvies voor elke woning in NL Alle verkoopprijzen van alle verkochte woningen Alle prijsaanpassingen in één tijdlijn Populariteit van élke woning Nooit meer advertenties

Voor élke woning in Nederland. Vanaf € 49. Je kunt opzeggen wanneer je wilt.

Huispedia Plus
Hoe werkt Huispedia Plus
Krijg biedadvies voor élke woning

Ruim 60% biedt meer dan € 10.000 onnodig te veel. Dat kan anders. Weet altijd hoeveel je moet bieden met ons realistische biedadvies.

Hoe werkt Huispedia Plus

Onbeperkt biedadvies: Ruim 60% biedt meer dan € 10.000 onnodig te veel. Dat kan anders. Weet hoeveel je moet bieden met ons biedadvies.

Hoe werkt Huispedia Plus
Bekijk het winnende bod van alle vergelijkbare woningen

Vergelijk makkelijk alle winnende biedingen. Weet zo precies hoeveel er is geboden op alle vergelijkbaar verkochte woningen in de buurt.

Hoe werkt Huispedia Plus

Bekijk het winnende bod van alle vergelijkbaar verkochte woningen: Vergelijk makkelijk alle winnende biedingen. Weet zo precies hoeveel er is geboden op alle vergelijkbaar verkochte woningen in de buurt.

Hoe werkt Huispedia Plus
Krijg inzicht in alle verkochte woningen met alle verkoopprijzen

Alle recent verkochte vergelijkbare woningen zie je direct op de kaart. Zo heb je in één overzicht de ligging en verkoopprijzen.

Hoe werkt Huispedia Plus

Krijg inzicht in alle verkochte woningen met alle verkoopprijzen: Alle recent verkochte vergelijkbare woningen zie je direct op de kaart. Zo heb je in één overzicht de ligging en verkoopprijzen.

Hoe werkt Huispedia Plus
Direct inzicht in al het biedgedrag in de buurt

Ontdek gelijk of er op vergelijkbare woningen is onder- of overboden. Kom zo direct achter het huidige biedgedrag in de buurt.

Hoe werkt Huispedia Plus

Direct inzicht in al het biedgedrag in de buurt: Ontdek gelijk of er op vergelijkbare woningen is onder- of overboden.

Hoe werkt Huispedia Plus
Tijdlijn met alle verborgen prijsaanpassingen

Ontdek of de woning eerder te koop is gezet en of die in prijs is verhoogd of verlaagd. Weet zo altijd of de verkoper trucjes uithaalt.

Hoe werkt Huispedia Plus

Tijdlijn met alle verborgen prijsaanpassingen: Ontdek of de woning eerder te koop is gezet en of die in prijs is verhoogd of verlaagd. Weet zo altijd of de verkoper trucjes uithaalt.

Hoe werkt Huispedia Plus
Ken jouw concurrentie met de populariteit van elke woning

Weet van tevoren de interesse van échte potentiële kopers. Zo heb je altijd een realistisch beeld van jouw concurrentie.

Hoe werkt Huispedia Plus

Ken jouw concurrentie met de populariteit van elke woning: Weet van tevoren de interesse van échte potentiële kopers. Zo heb je altijd een realistisch beeld van jouw concurrentie.

Martin
Martin Kocht succesvol met Huispedia Plus

“Heb twee keer geboden met Huispedia Plus. De eerste lukte net niet maar de 2e was raak. Vooral dankzij jullie uitstekende analyse. Was geld meer dan waard.”

Ervaar het verschil
Onbeperkt biedadvies Alle vergelijkbaar verkochte woningen Tijdlijn met alle prijsaanpassingen Populariteit van élke woning Nooit meer advertenties
Martin
Martin Kocht succesvol met Huispedia Plus

“Erg handig tijdens de zoektocht. Heb twee keer geboden met HuispediaPlus. De eerste lukte net niet maar de 2e was wel raak.”

“Erg handig tijdens de zoektocht. Heb twee keer geboden met HuispediaPlus. De eerste lukte net niet maar de 2e was wel raak.”

Femke
Femke Kocht succesvol met Huispedia Plus

“Mijn nieuwe huis met onderbieden gekocht dankzij het bod van HuipediaPlus. Dit heeft me 13.000 bespaard!”

“Mijn nieuwe huis met onderbieden gekocht dankzij het bod van HuipediaPlus. Dit heeft me 13.000 bespaard!”

Vanaf € 49. Je kunt opzeggen wanneer je wilt.

Probeer Huispedia Plus

Aanbod van Van Tetering Makelaardij

Gebaseerd op de afgelopen 12 maanden.

Er zijn de afgelopen 12 maanden geen woningen in de markt gezet door Van Tetering Makelaardij. Hierdoor kunnen wij geen aanbod weergeven.


Reviews

4 ervaringen van anderen uit 3 verschillende bronnen.
K
Kayleigh
jan. 2024 op Google

Nadat wij nieuwsgierig geworden zijn na de online advertentie van een leuk huis, hebben wij besloten een bezichtiging in te plannen. Deze bezichtiging (woensdag) begon al wat rommelig doordat een ander koppel nog niet klaar was met bezichtigen en wij vervolgens met vijven in de woonkamer staan, voelde toch wat ongemakkelijk. De hele tactiek van de druk opvoeren door afspraken strak achter elkaar te plannen is ons bekend, maar dit was op zijn minst subtiel. Corné heeft daarna een globale tour gegeven van het huis, met een standaard introductiepraatje. Gedurende de tour komt meneer erg ongeïnteresseerd over en gaat beneden door met zijn werk op de laptop. Als wij vervolgens zelf het initiatief tonen en vragen hoe de eventuele biedingen in zijn werk gaat, is meneer erg onduidelijk. Geen exacte datum of tijd, maar hij wilt deze week "de klap erop geven". Wij slapen er nog een nachtje over en de volgende dag (donderdag) besluiten wij (met wat aanvullende vragen) te bellen om een eventuele bieding te doen. Reactie van meneer is zeer geïrriteerd en hij brengt ons het nieuws dat er eigenlijk al een bod is geaccepteerd. Als we dan toch nog een bieding uit willen brengen, moet dit binnen het komende half uur. Door deze tijdsdruk en asociaal behandelen, hebben wij besloten uiteindelijk geen bieding te plaatsen. Het zou best mogelijk zijn dat de verkopers van de betreffende woning duizenden euro's zijn misgelopen, want wij hadden een riant bedrag willen bieden. Naar onze mening is Corné een man, die zo snel en gehaast mogelijk zijn zakken wilt vullen, zonder enige empathie naar zowel koper als verkoper. Wij raden u aan om ver uit de buurt te blijven van deze makelaar!

jan. 2024 op Google
B
Bob
jan. 2024 op Google

Corne komt heel arrogant over bij een bezichtiging. Neemt niet de moeite om mee te lopen en geeft een naar gevoel af. Als we naar een paar dagen bericht sturen naar kantoor met bericht dat de woning niet aansluit op onze wensen krijgen we niet eens een reactie. Ik ga mijn woning dan zelf ook nooit verkopen via deze makelaar!

jan. 2024 op Google
R
R
dec. 2023 op Google

Corné is het typische stereotiepe voorbeeld van een makelaar die je niet tegen wilt komen. Ontransparant, drukker met zijn telefoon dan de bezichtiging, alles moet snel snel, later onbeschoft en onvriendelijk aan de telefoon, wanneer je een bod wilt doen is de deadline verplaatst en een onrealistisch tijdsbestek tussen aankondiging verkoop, bezichtiging en deadline. We hebben diepe zakken en waren bereid om ver boven de vraagprijs te gaan omdat we de woning erg graag wilden hebben. Echter heeft Dhr. van Tetering eigenhandig een extreem goed bod voor de verkopers om zeep geholpen. Dit is volledig te wijten aan zijn ondeskundige werkwijze. Voorafgaand aan de afspraak al reviews gelezen. Deze slechte reviews werden ook werkelijkheid in ons geval. Het zegt genoeg dat Corné onder zijn collega-makelaars bekend staat als een man die voor het makkelijke werk en snelle geld gaat. Doe er uw voordeel mee en loop even een stukje verder door naar een deskundige en betrouwbare makelaar bij verkoop. Deze zijn er in de huidige tijd meer dan genoeg. Zonde voor de branche dat Dhr. van Tetering zich anders opstelt.

dec. 2023 op Google
H
Hakan
nov. 2023 op Google

Pand bezichtigd met meneer corne gesprek ging goed. Mondeling afgesproken dat ik een mail zal sturen uiteraard gedaan. Netjes een app gestuurd of hij de mail ontvangen heeft. Antw was dat de pand eigenaar op vakantie was en hij zou er op terug komen. Niet gedaan zelf weer contact opgenomen heel vaag gesprek 5 a 6 weken verder heb ik zelf contact opgenomen met de pand eigenaar de pand eigenaar was nergens op de hoogte van. Zou vorige week vrijdag zou de pand eingenaar met de makelaar gesprek hebben en zou een belletje krijgen wat ook niet is gebeurd. Niet netjes.

nov. 2023 op Google

7,0

De Huispedia Makelaar Score

Dit is de score die alle makelaars op Huispedia krijgen. Gebaseerd op ervaringen van anderen en exclusieve Huispedia inzichten.

Er is helaas te weinig data beschikbaar over deze makelaar waardoor er geen accurate score kan worden gegeven. Zodra er meer data beschikbaar is wordt de score geüpdate.

Redelijke vraagprijs Geen data
-
Prijsaanpassingen Geen data
-
Beoordeling reviews Gemiddelde Nederland 4,3
1,0

Vergelijkbare makelaars in de omgeving


Contactgegevens van Van Tetering Makelaardij