Huizenprijzen en de huizenmarkt in Linde

Begrijp de huizenprijzen in Linde met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Linde

Linde is een plaats in de gemeente De Wolden. Deze plaats telt volgens het CBS 23.845 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Linde. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 658.808 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 658.808
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Linde

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Linde is 30 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Linde moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Linde.

Woningen recent verkocht in Linde

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Linde. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Linde.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Linde. Een woonboerderij in Linde komt het meest (56%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 44% het meest voor.

Gezinssamenstelling Linde

In Linde wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Linde

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Linde (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Linde

Starterswoningen in Linde zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Linde zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Linde zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Linde? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Linde

Wil je een huis kopen in Linde? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Linde . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Linde alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Linde.

Bekijk alle koopwoningen in Linde. Zoek je huurwoning in Linde? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Linde

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Linde is 4.418 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.953 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Linde

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Linde vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Linde

Linde bestaat uit 13 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.