Alle woningmarktinfo Linde in gemeente De Wolden

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Linde

Een eerste blik op Linde

Linde is een plaats in de gemeente De Wolden. Deze plaats telt volgens het CBS 23.845 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Linde. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 658.415 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 658.415
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Linde

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Linde is 30 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Linde moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Linde.

Woningen recent verkocht in Linde

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Linde. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Linde.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Linde. Een woonboerderij in Linde komt het meest (58%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 42% het meest voor.

Gezinssamenstelling Linde

In Linde wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Linde

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Linde (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Linde
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Linde

Wil je een huis kopen in Linde? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Linde . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Linde alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Linde.

Zoek je huurwoning in Linde? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Linde.

Huizenprijzen in Linde

Starterswoningen in Linde zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Linde zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Linde zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Linde? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Linde

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Linde is 2.890 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.312 euro).

Leeftijden Linde

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Linde vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Linde

Linde bestaat uit 13 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen