Huizenprijzen en de huizenmarkt in Lettele

Begrijp de huizenprijzen in Lettele met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Lettele

Lettele is een plaats in de gemeente Deventer. Deze plaats telt volgens het CBS 99.640 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lettele. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 653.584 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 653.584
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Lettele

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Lettele is 29 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Lettele moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Lettele.

Woningen recent verkocht in Lettele

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lettele. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Lettele.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Lettele. Een eengezinswoning in Lettele komt het meest (50%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 38% het meest voor.

Gezinssamenstelling Lettele

In Lettele wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Lettele

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Lettele (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Lettele

Starterswoningen in Lettele zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Lettele zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Lettele zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Lettele? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Lettele

Wil je een huis kopen in Lettele? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Lettele . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Lettele alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Lettele.

Bekijk alle koopwoningen in Lettele. Zoek je huurwoning in Lettele? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Lettele

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Lettele is 3.724 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.657 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Lettele

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Lettele vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Lettele

Lettele bestaat uit 15 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.