Huizenprijzen en de huizenmarkt in Leiderdorp

Begrijp de huizenprijzen in Leiderdorp met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Leiderdorp

Leiderdorp is een plaats in de gemeente Leiderdorp. Deze plaats telt volgens het CBS 29.965 inwoners. Momenteel staan er 54 woningen te koop en zijn er recent 144 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Leiderdorp. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 509.351 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 54
Woningen recent verkocht 144
Gemiddelde vraagprijs € 509.351
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Leiderdorp

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Leiderdorp is 16 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Leiderdorp moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Leiderdorp.

Woningen recent verkocht in Leiderdorp

Er zijn recent 144 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Leiderdorp. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Leiderdorp.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Leiderdorp. Een eengezinswoning in Leiderdorp komt het meest (29%) voor. Daarna komt een galerijflat met 28% het meest voor.

Gezinssamenstelling Leiderdorp

In Leiderdorp wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Leiderdorp

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Leiderdorp (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Leiderdorp

Starterswoningen in Leiderdorp zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Leiderdorp zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Leiderdorp zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Leiderdorp? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Leiderdorp

Wil je een huis kopen in Leiderdorp? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Leiderdorp . Er staan momenteel 54 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Leiderdorp alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Leiderdorp.

Bekijk alle koopwoningen in Leiderdorp. Zoek je huurwoning in Leiderdorp? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Leiderdorp

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Leiderdorp is 4.076 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.946 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Leiderdorp

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Leiderdorp vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Leiderdorp

Leiderdorp bestaat uit 4 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.