De Huizenmarkt in Leersum (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Leersum

Woningmarkt Leersum

Leersum is een plaats in de gemeente Utrechtse Heuvelrug. Deze plaats telt volgens het CBS 35.825 inwoners. Momenteel staan er 29 woningen te koop en zijn er recent 39 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Leersum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 758.060 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 29
Woningen recent verkocht 39
Gemiddelde vraagprijs € 758.060
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Leersum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Leersum is 30 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Leersum moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Leersum.

Woningen recent verkocht in Leersum

Er zijn recent 39 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Leersum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Leersum.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Leersum. Een eengezinswoning in Leersum komt het meest (56%) voor. Daarna komt een maisonnette met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Leersum

In Leersum wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Leersum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Leersum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Leersum
Binnenring: Nederland

Leersum waar ligt dat?

Woningen te koop Leersum

Wil je een huis kopen in Leersum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Leersum . Er staan momenteel 29 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Leersum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Leersum.

Bekijk hier alle koopwoningen in Leersum. Zoek je huurwoning in Leersum? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Leersum

Starterswoningen in Leersum zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Leersum zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Leersum zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Leersum? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Leersum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Leersum is 4.116 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.958 euro).

Leeftijden Leersum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Leersum vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Leersum

Leersum bestaat uit 3 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.