logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Leersum

Begrijp de huizenprijzen in Leersum met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Leersum

Leersum is een plaats in de gemeente Utrechtse Heuvelrug. Deze plaats telt volgens het CBS 50.429 inwoners. Momenteel staan er 18 woningen te koop en zijn er recent 36 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Leersum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 712.405 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 18
Woningen recent verkocht 36
Gemiddelde vraagprijs € 712.405
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Leersum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Leersum is 30 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Leersum moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Leersum.

Woningen recent verkocht in Leersum

Er zijn recent 36 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Leersum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Leersum.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Leersum. Een eengezinswoning in Leersum komt het meest (57%) voor. Daarna komt een maisonnette met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Leersum

In Leersum wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Leersum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Leersum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Leersum

Starterswoningen in Leersum zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Leersum zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Leersum zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Leersum? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Leersum

Wil je een huis kopen in Leersum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Leersum . Er staan momenteel 18 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Leersum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Leersum.

Bekijk alle koopwoningen in Leersum. Zoek je huurwoning in Leersum? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Leersum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Leersum is 4.319 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (4.116 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Leersum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Leersum vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Leersum

Leersum bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.