Huizenprijzen en de huizenmarkt in gemeente Laren

Begrijp de huizenprijzen in gemeente Laren met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in gemeente Laren

Laren is een gemeente in de provincie Noord-Holland. Deze gemeente telt volgens het CBS 11.145 inwoners. Momenteel staan er 75 woningen te koop en zijn er recent 71 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Laren. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland. De gemiddelde WOZ-waarde van Amsterdam in 2021 is € 784.779.

Woningen te koop 75
Woningen recent verkocht 71
Gemiddelde vraagprijs € 1.324.106
Gemiddelde WOZ-waarde (2021) € 784.779
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Laren

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Laren is 29 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Laren moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Laren.

Woningen recent verkocht in Laren

Er zijn recent 71 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Laren. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Laren.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Laren. Een eengezinswoning in Laren komt het meest (45%) voor. Daarna komt een villa met 28% het meest voor.

Gezinssamenstelling Laren

In Laren wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Laren

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Laren (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in gemeente Laren

Starterswoningen in gemeente Laren zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in gemeente Laren zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in gemeente Laren zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in gemeente Laren? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop gemeente Laren

Wil je een huis kopen in gemeente Laren? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in gemeente Laren . Er staan momenteel 75 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Laren alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Laren.

Bekijk alle koopwoningen in gemeente Laren. Zoek je huurwoning in gemeente Laren? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Laren

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Laren is 6.613 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (6.877 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Laren

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Laren vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Laren

De gemeente Laren telt 1 plaats.

Laren

Wijken van Laren

Laren bestaat uit 1 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Wijk
Laren