Koopwoningen in Waalre

Bekijk alle 75 woningen te koop in Waalre. Bekijk foto's, de woningwaarde, filter het aanbod en vind direct koophuizen in Waalre die je zoekt.

Makelaars in Waalre

Zoek je een aankoop- of verkoopmakelaar in Waalre? Wij helpen jou de beste makelaar te vinden in Waalre. Een koopwoning bezichtigen in Waalre? Neem dan direct contact op met een makelaar of aanbieder via het woningprofiel.

Woning kopen in Waalre

Er staan 75 woningen te koop in Waalre die voldoen aan jouw zoekopdracht. Er zijn verschillende type koopwoningen te vinden in Waalre.

Huis te koop in Waalre

Waalre is een plaats in de gemeente Waalre binnen de provincie Noord-Brabant. Op Huispedia kan je naast koopwoningen in Waalre ook woningmarkinformatie vinden met alle trends en het woningaanbod in Waalre. Kan je jouw woning niet vinden in Waalre? Bekijk dan ook eens onderstaande plaatsen in de buurt.

Vind je koopwoning op Huispedia

Vind het meest complete aanbod koopwoningen in Waalre op Huispedia. Zoek je woningen op basis van het aantal slaapkamers of de aanwezigheid van een tuin of balkon in Waalre? Gebruik dan onze filters om je zoekopdracht aan te passen op jouw woonwens. Zoek nu jouw droom koopwoning in Waalre! Bekijk bijvoorbeeld: Appartementen Waalre, koophuizen Waalre of 5 kamer woningen Waalre.
Instellingen zijn opgeslagen