Koopwoningen in Ter Apel

Bekijk alle 23 woningen te koop in Ter Apel. Bekijk foto's, de woningwaarde, filter het aanbod en vind direct koophuizen in Ter Apel die je zoekt.

Makelaars in Ter Apel

Zoek je een aankoop- of verkoopmakelaar in Ter Apel? Wij helpen jou de beste makelaar te vinden in Ter Apel. Een koopwoning bezichtigen in Ter Apel? Neem dan direct contact op met een makelaar of aanbieder via het woningprofiel.

Woning kopen in Ter Apel

Er staan 23 woningen te koop in Ter Apel die voldoen aan jouw zoekopdracht. Er zijn verschillende type koopwoningen te vinden in Ter Apel.

Huis te koop in Ter Apel

Ter Apel is een plaats in de gemeente Westerwolde binnen de provincie Groningen. Op Huispedia kan je naast koopwoningen in Ter Apel ook woningmarkinformatie vinden met alle trends en het woningaanbod in Ter Apel. Kan je jouw woning niet vinden in Ter Apel? Bekijk dan ook eens onderstaande plaatsen in de buurt.

Vind je koopwoning op Huispedia

Vind het meest complete aanbod koopwoningen in Ter Apel op Huispedia. Zoek je woningen op basis van het aantal slaapkamers of de aanwezigheid van een tuin of balkon in Ter Apel? Gebruik dan onze filters om je zoekopdracht aan te passen op jouw woonwens. Zoek nu jouw droom koopwoning in Ter Apel! Bekijk bijvoorbeeld: Appartementen Ter Apel, koophuizen Ter Apel of 5 kamer woningen Ter Apel.
Instellingen zijn opgeslagen