Koopwoningen in Hoogeveen

Bekijk alle 114 woningen te koop in Hoogeveen. Bekijk foto's, de woningwaarde, filter het aanbod en vind direct koophuizen in Hoogeveen die je zoekt.

Makelaars in Hoogeveen

Zoek je een aankoop- of verkoopmakelaar in Hoogeveen? Wij helpen jou de beste makelaar te vinden in Hoogeveen. Een koopwoning bezichtigen in Hoogeveen? Neem dan direct contact op met een makelaar of aanbieder via het woningprofiel.

Woning kopen in Hoogeveen

Er staan 114 woningen te koop in Hoogeveen die voldoen aan jouw zoekopdracht. Er zijn verschillende type koopwoningen te vinden in Hoogeveen.

Huis te koop in Hoogeveen

Hoogeveen is een plaats in de gemeente Hoogeveen binnen de provincie Drenthe. Op Huispedia kan je naast koopwoningen in Hoogeveen ook woningmarkinformatie vinden met alle trends en het woningaanbod in Hoogeveen. Kan je jouw woning niet vinden in Hoogeveen? Bekijk dan ook eens onderstaande plaatsen in de buurt.

Vind je koopwoning op Huispedia

Vind het meest complete aanbod koopwoningen in Hoogeveen op Huispedia. Zoek je woningen op basis van het aantal slaapkamers of de aanwezigheid van een tuin of balkon in Hoogeveen? Gebruik dan onze filters om je zoekopdracht aan te passen op jouw woonwens. Zoek nu jouw droom koopwoning in Hoogeveen! Bekijk bijvoorbeeld: Appartementen Hoogeveen, koophuizen Hoogeveen of 3 kamer woningen Hoogeveen.
Instellingen zijn opgeslagen