De Huizenmarkt in Kerkenveld (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Kerkenveld

Woningmarkt Kerkenveld

Kerkenveld is een plaats in de gemeente De Wolden. Deze plaats telt volgens het CBS 23.845 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kerkenveld. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 503.715 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 503.715
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Kerkenveld

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kerkenveld is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kerkenveld moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Kerkenveld.

Woningen recent verkocht in Kerkenveld

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kerkenveld. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kerkenveld.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kerkenveld. Een eengezinswoning in Kerkenveld komt het meest (66%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 28% het meest voor.

Gezinssamenstelling Kerkenveld

In Kerkenveld wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Kerkenveld

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Kerkenveld (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Kerkenveld
Binnenring: Nederland

Kerkenveld waar ligt dat?

Woningen te koop Kerkenveld

Wil je een huis kopen in Kerkenveld? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kerkenveld . Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Kerkenveld alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kerkenveld.

Bekijk hier alle koopwoningen in Kerkenveld. Zoek je huurwoning in Kerkenveld? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Kerkenveld

Starterswoningen in Kerkenveld zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Kerkenveld zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kerkenveld zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Kerkenveld? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Kerkenveld

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kerkenveld is 2.877 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.662 euro).

Leeftijden Kerkenveld

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kerkenveld vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Kerkenveld

Kerkenveld bestaat uit 13 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.