Huizenprijzen en de huizenmarkt in Hoge Hexel

Begrijp de huizenprijzen in Hoge Hexel met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Hoge Hexel

Hoge Hexel is een plaats in de gemeente Wierden. Deze plaats telt volgens het CBS 26.120 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hoge Hexel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 845.729 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 845.729
Percentage gezinnen met kinderen 46%

Verkoopduur woningen in Hoge Hexel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hoge Hexel is 17 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hoge Hexel moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Hoge Hexel.

Woningen recent verkocht in Hoge Hexel

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hoge Hexel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hoge Hexel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hoge Hexel. Een eengezinswoning in Hoge Hexel komt het meest (56%) voor. Daarna komt een bungalow met 17% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hoge Hexel

In Hoge Hexel wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hoge Hexel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hoge Hexel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Hoge Hexel

Starterswoningen in Hoge Hexel zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Hoge Hexel zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hoge Hexel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Hoge Hexel? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Hoge Hexel

Wil je een huis kopen in Hoge Hexel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hoge Hexel . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Hoge Hexel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hoge Hexel.

Bekijk alle koopwoningen in Hoge Hexel. Zoek je huurwoning in Hoge Hexel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Hoge Hexel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hoge Hexel is 3.930 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.731 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Hoge Hexel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hoge Hexel vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Hoge Hexel

Hoge Hexel bestaat uit 7 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.