Huizenprijzen en de huizenmarkt in Hekendorp

Begrijp de huizenprijzen in Hekendorp met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Hekendorp

Hekendorp is een plaats in de gemeente Oudewater. Deze plaats telt volgens het CBS 9.365 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hekendorp. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 549.460 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 549.460
Percentage gezinnen met kinderen 43%

Verkoopduur woningen in Hekendorp

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hekendorp is 30 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hekendorp moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Hekendorp.

Woningen recent verkocht in Hekendorp

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hekendorp. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hekendorp.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Hekendorp. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hekendorp. Een eengezinswoning in Hekendorp komt het meest (64%) voor. Daarna komt een villa met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hekendorp

In Hekendorp wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hekendorp

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hekendorp (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Hekendorp

Starterswoningen in Hekendorp zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Hekendorp zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hekendorp zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Hekendorp? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Hekendorp

Wil je een huis kopen in Hekendorp? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hekendorp . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hekendorp alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hekendorp.

Bekijk alle koopwoningen in Hekendorp. Zoek je huurwoning in Hekendorp? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Hekendorp

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hekendorp is 4.508 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (4.462 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Hekendorp

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hekendorp vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Hekendorp

Hekendorp bestaat uit 3 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.