Huizenmarkt Molenweg en omgeving in Heinenoord (november 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Molenweg

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Woningen recent verkocht in Molenweg

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Molenweg. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Molenweg.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Molenweg. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Molenweg. Een villa in Molenweg komt het meest (33%) voor. Daarna komt een herenhuis met 33% het meest voor.

Molenweg waar ligt dat?

Woningen te koop Molenweg

Wil je een huis kopen in Molenweg? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Molenweg . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Molenweg alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Molenweg.

Bekijk hier alle koopwoningen in Molenweg. Zoek je huurwoning in Molenweg? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Molenweg

Starterswoningen in Molenweg zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Molenweg zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Molenweg zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Molenweg? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Alle woningen van Molenweg in Heinenoord

Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht in Molenweg te Heinenoord.

Adres Postcode Status
Molenweg 1 3274 LM Niet beschikbaar
Molenweg 1-A 3274 LM Niet beschikbaar
Molenweg 1-B 3274 LM Niet beschikbaar
Molenweg 1-C 3274 LM Niet beschikbaar
Molenweg 1-D 3274 LM Te koop
Molenweg 1-E 3274 LM Niet beschikbaar