logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Heerde

Begrijp de huizenprijzen in Heerde met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Heerde

Heerde is een plaats in de gemeente Heerde. Deze plaats telt volgens het CBS 19.214 inwoners. Momenteel staan er 22 woningen te koop en zijn er recent 74 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Heerde. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 574.734 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 22
Woningen recent verkocht 74
Gemiddelde vraagprijs € 574.734
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Heerde

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Heerde is 25 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Heerde moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Heerde.

Woningen recent verkocht in Heerde

Er zijn recent 74 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Heerde. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Heerde.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Heerde. Een eengezinswoning in Heerde komt het meest (63%) voor. Daarna komt een bungalow met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Heerde

In Heerde wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Heerde

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Heerde (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Heerde

Starterswoningen in Heerde zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Heerde zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Heerde zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Heerde? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Heerde

Wil je een huis kopen in Heerde? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Heerde . Er staan momenteel 22 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Heerde alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Heerde.

Bekijk alle koopwoningen in Heerde. Zoek je huurwoning in Heerde? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Heerde

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Heerde is 4.077 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (4.035 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Heerde

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Heerde vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Heerde

Heerde bestaat uit 2 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.