Huizenprijzen en de huizenmarkt in Hazerswoude-Dorp

Begrijp de huizenprijzen in Hazerswoude-Dorp met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Hazerswoude-Dorp

Hazerswoude-Dorp is een plaats in de gemeente Alphen aan den Rijn. Deze plaats telt volgens het CBS 109.615 inwoners. Momenteel staan er 11 woningen te koop en zijn er recent 24 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hazerswoude-Dorp. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 604.969 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 11
Woningen recent verkocht 24
Gemiddelde vraagprijs € 604.969
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Hazerswoude-Dorp

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hazerswoude-Dorp is 20 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hazerswoude-Dorp moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Hazerswoude-Dorp.

Woningen recent verkocht in Hazerswoude-Dorp

Er zijn recent 24 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hazerswoude-Dorp. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hazerswoude-Dorp.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hazerswoude-Dorp. Een eengezinswoning in Hazerswoude-Dorp komt het meest (66%) voor. Daarna komt een villa met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hazerswoude-Dorp

In Hazerswoude-Dorp wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hazerswoude-Dorp

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hazerswoude-Dorp (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Hazerswoude-Dorp

Starterswoningen in Hazerswoude-Dorp zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Hazerswoude-Dorp zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hazerswoude-Dorp zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Hazerswoude-Dorp? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Hazerswoude-Dorp

Wil je een huis kopen in Hazerswoude-Dorp? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hazerswoude-Dorp . Er staan momenteel 11 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hazerswoude-Dorp alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hazerswoude-Dorp.

Bekijk alle koopwoningen in Hazerswoude-Dorp. Zoek je huurwoning in Hazerswoude-Dorp? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Hazerswoude-Dorp

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hazerswoude-Dorp is 4.023 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.738 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Hazerswoude-Dorp

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hazerswoude-Dorp vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Hazerswoude-Dorp

Hazerswoude-Dorp bestaat uit 16 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.