Hazerswoude-Dorp in de gemeente Alphen aan den Rijn

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Hazerswoude-Dorp

Een eerste blik op Hazerswoude-Dorp

Hazerswoude-Dorp is een plaats in de gemeente Alphen aan den Rijn. Deze plaats telt volgens het CBS 109.615 inwoners. Momenteel staan er 13 woningen te koop en zijn er recent 50 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Hazerswoude-Dorp. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 546.973 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 13
Woningen recent verkocht 50
Gemiddelde vraagprijs € 546.973
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Hazerswoude-Dorp

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hazerswoude-Dorp is 34 dagen. Dit is gelijk of nagenoeg gelijk vergeleken met de rest van Nederland. Een bod doen op huis in Hazerswoude-Dorp kan je waarschijnlijk regelijk gelijk doen op vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Hazerswoude-Dorp

Er zijn recent 50 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hazerswoude-Dorp. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hazerswoude-Dorp.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hazerswoude-Dorp. Een eengezinswoning in Hazerswoude-Dorp komt het meest (63%) voor. Daarna komt een villa met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hazerswoude-Dorp

In Hazerswoude-Dorp wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Hazerswoude-Dorp

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Hazerswoude-Dorp (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Hazerswoude-Dorp
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Hazerswoude-Dorp

Wil je een huis kopen in Hazerswoude-Dorp? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hazerswoude-Dorp . Er staan momenteel 13 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hazerswoude-Dorp alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hazerswoude-Dorp.

Zoek je huurwoning in Hazerswoude-Dorp? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Hazerswoude-Dorp.

Huizenprijzen in Hazerswoude-Dorp

Starterswoningen in Hazerswoude-Dorp zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Hazerswoude-Dorp zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hazerswoude-Dorp zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Hazerswoude-Dorp? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Hazerswoude-Dorp

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hazerswoude-Dorp is 3.211 euro. De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Hazerswoude-Dorp is redelijk gelijk vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Hazerswoude-Dorp

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hazerswoude-Dorp vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Hazerswoude-Dorp

Hazerswoude-Dorp bestaat uit 16 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen